Kompisvecka River Dee, Upper & Middle Blackhall, sista dagen

10:15

Hade med mig Patrik upp till Little och Big Girnal samt The Morel och pekade ut bitplatser så att han ska kunna fiska den rätt senare.

Vy från Big Girnal upp mot Little Girnal och The Morel.

Vy från Big Girnal och nedöver..

Drog i en fisk på rak lina och hemtag Little Girnal, men som vanligt fastnar dom inte som de ska då. Två goa ”stångningar” och så var den borta :-(. Men vi har fin vattenföring idag så det enda man skulle kunna klaga på är väl att solen lyser rakt ned i poolerna..

10:35

Ska bara gå förbi Big Girnal på tillbakavägen då det plaskar en springer på bitplatsen. Blev några spännande kast över den, men inget bett. Vilken morgon!

Putte kom strax efter så jag skickade upp honom snabbt till Little Girnal där jag var i fisk. Förhoppningsvis stoppar springern jag såg i Big Girnal där istället.

11:15

Keno och Putte är nu uppe på Morel och Girnals. Borgström, jag och Raymond tar en liten paus i hytten vid Scoboch. För mig blir det en repa Corner strax medan Borgmästarn, som varit nere i Grey Mare och Blastit Stone ska prova Green Spout och Scoboch.

11:40

SPRINGER-TIME!!

Patrik med 11lbs krom från The Morel

Så nu firas det igen 😀

12:50

Medan jag fiskar vackra Grey Mare och Blastit Stone så drar äntligen Borgmästarn i en fisk längst ner på Green Spout.

Tyvärr lossnar den efter en bra stund :-(.

Kul med fortsatt action iallafall!

Borgmästarn bryter lax i Green Spout

16:30

Jag, Putte och Maza drog ut på lunchen lite extra idag. Belhaven Black är ju så magiskt god!

När vi kom tillbaka så var Keno och Borgmästarn uppe och nötte på Girnels och Morel så jag och Putte har chillat nere vid hytten och gått varsin vända på Green Spout och Corner.

En alldeles underbar sista dag i Skottland!

Återigen vill jag påminna er läsare att det fortfarande finns några lediga spön v.16 (påskveckan) nästa år och även v.14. Flera som har hört av sig och är intresserade, men det är först till kvarn som gäller.

18:30

Dessvärre inga fler kontakter för någon av oss, men vilken eftermiddag/kväll vi har vid älven < 3

20:00

Sluken brände en lax på eveningcast nere på Rock Head. I övrigt hände det inte mycket under eftermiddag kväll. Nu avslutningsmiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *