Ledig plats till River Dee v.17! UPDATE – SLUTSÅLT

På grund av återbud finns nu två lediga platser till min populära ”all inclusive” resa till Skottland kommande vår. Dessa veckor brukar vara fullbokade med samma gäster varje år, men nu finns alltså chansen att åka med.

Kenneth fiskar Blastit Stone, Upper Blackhall

Det är alldeles underbart att möta våren vid River Dee och smygstarta laxsäsongen i jakten på en springer. Det har varit ganska trögt de sista åren, men chansen finns där alltid och de sista åren har vi sett extremt mycket smolt igen vilket ger oss hopp om en bättre säsong 2024.

Patrik, som varit med mig flera gånger, med silver från Ferroch Pool

Detaljerad information kring resan och upplägget hittar du i menyn ovanför under rubriken ”Laxfiske i River Dee”, men det går också fint att söka här till höger under April månad tidigare år då jag förr i tiden live-bloggade från resorna.

Min gäst & kompis ”bryggmästarn” som alltid är med v.17 (så även nu till våren) med en brutalt fin fisk från The Morel Pool.

Hör av dig snarast om du vill ha mer information eller rent av vill boka din plats på antingen Messenger eller Mail. Det är först till kvarn som gäller.

6 svar på ”Ledig plats till River Dee v.17! UPDATE – SLUTSÅLT”

 1. Hej
  Som nybliven tvåhandsfiskare låter detta intressant.
  Skulle gärna få lite information om upplägget och prisbilden.
  Mvh Urban

  1. Hej Urban!
   Dessvärre försvann platserna på 5 minuter.. Upplägg och prisbild ser du ovanför här om du klickar i menyn på ”Laxfiske i River Dee”. Mvh Pontus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *