Kontakta mig

Vill Ni komma i kontakt med mig så skicka ett mejl till: salmoniserad@gmail.com

28 svar på ”Kontakta mig”

 1. Riktigt snygg och funktionell sida, tycker ofta då man läser hemsidor om fiske att man saknar flikar som sammanfattar gött, men det tycker jag du lyckats med. Samt att du samlat på dig riktigt fina bilder och framförallt filmer haha….
  Ha de gott Lorden
  mvh Magnus

 2. Vill bara tacka för en riktigt trevlig sida, den enda jag vet med känsla och därför läser regelbundet. För resten, om du hinner svara: Jag letar just nu efter lite lättare utrustning att ge mig själv i förtiårspresent, vet du kanske om det för tillfället kan fyndas ngnstans i Götet med omnejd? Ett spö 6-7, med passande rulle.
  Bästa hälsningar Jonas Eriksson

  1. Tjena Jonas,
   Tack för de fina orden, det inspirerar!
   Jag kom precis hem från Thailand efter en månads semester så jag har dålig koll på vad som finns på marknaden just nu. Dessutom sticker jag tillbaka till asien redan imorrn i affärer 10 dgr så jag är inte rätt gubbe att fråga.. Är tillbaka igen 23 Mars och då kommer återigen bloggen att uppdateras regelbundet. Hör av dig igen via mejl ifall du fortfarande letar grejer då. Annars går det ju alltid att hitta bra begagnat till schysst pris på antingen laxfiske.nu eller Edgeflyfishings forum.
   Ha det gott!

 3. Hej Pontus, trevlig sida och ofta uppdaterad, vilket jag uppskattar och känner fiskeglädje när jag läser om dina bedrifter.
  Jag ville bara tala om för dig att du skall vara försiktig när du fiskar från båt runt Slussen. Området ingår nämligen i 8-fjordar projektet som har till syfte att försöka få tillbaka fisken – framförallt torsk – i fjordområdet norr, öster och söder om Orust. Här är allt fiske förbjudet hela året efter torsk, kolja och bleka. Dessutom får man bara fiska med vissa burar och handredskap. Just norr och söder om Slussen och österut till fastlandet får man bara fiske från land. Inom ett litet område på Orusts nordostspets är det totalförbud för allt fiske. Mer om detta hittar du på bl a Fiskeriverkets hemsida.

  MVH
  Kristian

  1. Det var som fan! Visste att det fanns restriktioner i området, men kunde aldrig tro att flugfiske från båt skulle vara förbjudet. Nästa gång får vi lägga till och ta dem från land istället :).
   Tack!

 4. Hej Lorden.
  Fortsätter att läsa din blogg med stort intresse. Jag har en fråga´, hoppas du har lust att svara, i min bekantskapskrets är det just ingen annan än jag som flugfiskar.
  Jag fiskar varje heldagsgmorgon och försöker komma hem lagom till den tiden då resten av familjen vaknar (runt nio). Jag bor i Majorna. Jag undrar om du kan tipsa mig om fiskevatten runt Göteborg, dit m,an kan ta sig med bil på max 1/2 -timme. Jag brukar hamna vid Nya Varvet men det känns bara intressant i början av säsongen. Jag kan tänka mig all sorts fångst, bara det sker med flugspö.
  Mkt tacksam för svar och återigen; stort tack för en bra sida!
  /Jonas

 5. Hej Pontus.

  Tack för en trevlig pratstund där på kanten av Seapool i lördags. Gick en repa efter er utan att känna något. Blev tyvärr ingen grillning vid garagenacken p.g.a. regnet.
  Såg nu att flödet dragit iväg rejält upp mot 25 kubbar. Verkar som att det tar ytterligare någon dag mot vad man förväntar sig innan vattnet når Em.
  Hare gött i Orkla med ett riktigt skitfiske.
  // Ekman.

  1. Tjena Ekman!
   Tack själv, alltid roligt att knyta nya kontakter inom laxfisket :). Vi skulle precis gå ut till Er vid garagenacken när regnet satte igång. Då provade vi istället att gå ner och fiska på väderomslaget. Sedan var vi för slitna för att gå upp till er i herrgården. Blev soffläge i lilla flygeln med en whiskey istället sent på kvällen.
   Ha det gött du med och skitfiske framöver!

 6. Var inne på edgeflyfishing och såg att du hade ett spö till salu,har du kvar det är jag intresserad.(Det är jag som har ställt frågan till dej på edge också)

 7. Hejsan!
  Du som har varit mycket i Norge och fiskat har du eller någon du känner några erfarenheter av Lakselv typ vilken tid , sträckor , var man kan hyra stugor , priser,tänkte gjöra en resa dit före vi sticker till Ryssland (Kola).Har erfarenheter av Tana och Saltdals elva skulle vara tacksam för förslag.
  Hälsn.Stefan

 8. Tänkte höra vilken utrustning du använder ?
  Är nämligen sugen på att köpa mig något att fiske med till 2012 .
  Blir nog mest fiske på västkusten till att börja med , finns det något du rekomenderar?

  Mvh Jonas

 9. Riktigt trevlig hemsida!

  Jag har fiskar en del i bråviken, dock med dåligt resultat gällande öring/lax. Letar nu efter mer info om det är generellt dåligt fiske i bråviken eller om jag har lyckats träffa dåliga dagar/dåliga platser 😉

  Har du någon info eller tips om bra platser för öringsfiske i bråviken?

  mvh
  niklas

  1. Tack Niklas! Tyvärr har jag dock ingen koll alls på Bråviken. Prova att fråga på något forum, exempelvis Edgeflyfishing!

 10. Hej Lorden
  Tack för en Väldigt bra hemsida. Som du fiskar nästan på smma ställen som mej. I Orkla och Em-ån. Sen skriver du bra och nyttig info. Grattis till den fina laxen du tog. Så ut att vara mycket vatten i Orkla. Vad fiska du med för lina och flugor. Ska själv upp till Orkla.
  Mvh Viggen

  1. Tjena!
   Kul att du gillar sidan.
   Jo, vi hade för mkt vatten konstant så det blev mest fiske med sjunklinor. Jag använde GuideLines 3D S1/3/5 när jag fick laxen på Hongslo.

 11. Hej Pontus
  Kul hemsida du har. Vi sågs uppe i Storås i augusti. Jag såg på listan att vi lämnade kvar en del fisk till Er! Lycka till på Em. Jag så att du har en del rutin där. Höstöringen i Sea är respekt!

 12. Hejsan Pontus
  Har nu köpt mitt första Flugspö och vill ha en fin rulle , Danielsson .
  Men jag vet inte vilken storlek å modell jag borde använda, tänkte du kanske har koll på detta 🙂

  Spö är ett : Guideline Reaction 13,7” 9/10

  Mvh Jonas

  1. Grattis till ett kanonspö!
   Om du har råd så satsa på en Danielsson Control 7Twelve. Jag är grymt nöjd med min och just nu kör Danielsson rea i sin webshop. Annars är L5W 8-12 ett utmärkt val också 🙂

 13. Hej! Vi är 3 grabbar som tänkte åka upp till Orkla runt v.24-25. Det är svårt att få fram information om vart man ska hålla sig. Vilka är bra platser i den nedre delen? Är icke privata sträckor något att ha, eller ska man sikta in sig på någon privat?

  mvh Niclas

  1. Jag föredrar att alltid fiska på privata vald när man är ett gäng kompisar så man slipper stå i kö för att få fiska som man ofta måste på s k kortvald.. V24-25 är ju tidigt på säsongen så man kan generellt säga att de nedre delarna av Orkla håller lite mer fisk än delarna långt upp, dock beror detta mkt på vattenstånd och temp i älven etc. Finns mycket privata vald. Googla och mejla lite fiskerättsägare. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *