Orkla, Överöyen, 7e Juni

8:00

Trots fina förutsättningar hände ingenting på kvällen eller natten. Nu går vi på sista dygnet och älven är stigande igen. Det väntas regn hela dagen..

14:00

Maza, Per och jag har fiskat på hårt hela morgonen och förmiddagen. Oscar och Hansson kastade in handduken och har rullat hemåt.

20130607-142325.jpg

Maza fiskar nacken och vädret ändras kontinuerligt.

20130607-142418.jpg

Mats och Per är nere i Slö-Öya och Bosse och jag pausar lite i huset. Det kommer ösregn i hela dalen från och med nu och ca 2 dagar framåt så det kanske är de sista vändorna den här veckan vi strax kommer gå..

23:30

Vattnet höll sig på bra nivå så vi fiskade en del under eftermiddagen och kvällen i regnet. Tyvärr hände det ingenting. Extremt lite fisk som tagit sig upp i Orkla hittils. Förhoppningsvis så beror det på att våren här var väldigt sen.

Får se om vi tar några sista vändor imorrnbitti också eller om vi kastar in handdukarna och erkänner oss besegrade för den här veckan..

Ett svar på ”Orkla, Överöyen, 7e Juni”

  1. Väldigt trevligt live reportage från premiärveckan, tråkigt att du inte fick upp stor Laxarna Pontus, men så är väl Laxafisket i ett nötskal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *