Orkla, Överöyen, 8e Juni

Vi gick upp tidigt, men regnet stod som spön i backen så vi hoppade över fisket idag. När vi sedan gick upp vid 08 så visade det sig att älven sjunkit med mer än 15 kubik. Hon rinner nu 34 kubik och hela sträckan är i perfekt fiskbart skick. Vi skulle kunna fiska fram till 12, men lämnar älven orörd till gänget från Blekinge som tar över nu. Kan vara bra läge då älven inte varit såpass låg någon gång under vår vecka..

Bosse och Per rullar nu till Stjördal för fortsatt fiske medan Maza och jag åker hem efter att vi visar sträckan för det nya gänget. Jag är tillbaka igen v.25 och då ska silvret landas!

Tack Oscar, Maza, Bosse, Per och Hansson för en riktigt trevlig vecka trots trögt fiske!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *