Banchory levererade!

Som vi misstänkte igår sa kom det ett steg med fisk till Banchory beat idag. Mest glädjande var att GPS-Mats tog sin första springer någonsin! Ola fick också en fisk och Sluken två stycken. Samtliga i den vanliga storleken 68-75cm. Bara för undertecknad att lyfta på hatten och gratulera grabbarna!

Orkla-Ola drillar springer pa Banchory Beat
Orkla-Ola med sin springer fran Banchory beat pa 75cm

Undertecknad själv såg knappt en fisk på hela dagen på Upper Dess. Jag kämpade stenhårt och hade en dragning tidigt, men sedan var det dött. Motfisket fick heller ingen fisk. Det är små marginaler vid springerfiske och det handlar en hel del om att hamna rätt, något jag misslyckats med hittils, men det blir nya tag imorgon då jag flyttar ned till Banchory med Mats och Ola. Anders flyttar upp till Upper Dess igen och det skulle inte förvåna någon om han tar några fiskar då han är stekhet för tillfället!

När fisket är trögt får man njuta av annat. Hytten på Upper Dess är den mysigaste längs hela Dee!
Sluken med en av sina tva springers fran Banchory beat idag

Anmärkningsvärt för dem som känner till Banchory beat är att alla fyra fiskar togs i Bridge och Rocks Pool..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *