Ola spräckte nollan på sin födelsedag!

20110413-210809.jpg

Ola och undertecknad var förväntansfulla när vi imorse bytte beat från Cairnton till Upper Dess där Sluken haft otroligt fiske. Dessvärre visade det sig att mycket fisk dragit vidare och det bekräftade också vår mycket sympatiska ghillie, Eoin Smith.

Ingenting hände de första vändorna, men när jag kom upp till Big Quithel var det iallafall lite aktivitet. Ganska snart drog det i och en silverblank fisk hoppade högt per omgående, men snart därefter såg och kände jag att det var en kelt. Nåväl, iallafall skönt med lite spöböj.. Tre kast senare fick jag ytterligare en kelt i holdingpoolen och precis när jag släppt tillbaka den så får jag telefonsamtal från Ola där han exalterad berättar att han drillar springer nere i Island Pool. För mig vara det bara att sprinta ned och jag kom fram lagom till landingen som gick vägen. Fisken var 73cm vilket betyder ca 10lbs. Underbart, Ola fick en springer på sin födelsedag – snacka om bra present!

Grabbarna på Middle Drum såg mycket fisk som sprang förbi dem vilket är lovande inför kommande dagar, speciellt imorgon pa Banchory! Dock blev det ingen fisk tagen för dem då dessa springers verkade ha bråttom uppöver..

Imorgon fiskar Mats, Ola och Anders på Banchory beat och jag själv på Upper Dess.

Nu sitter vi på Douglas Arms inne i Banchory och firar Ola med en schysst middag. Här har dom Wi-Fi så jag bloggar samtidigt från min iPhone. Återkommer imorrnkväll!

20110413-210917.jpg

20110413-211309.jpg

2 svar på ”Ola spräckte nollan på sin födelsedag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *