Anders ”Sluken” Helgesson går på vatten!!

Förstagångsfiskaren Anders fortsätter att fullständigt dominera i River Dee. Idag stod han för en quadruppel (4 st) uppe på Upper Dess och med 19 fiskar tagna totalt idag i Dee innebär det att Anders själv stod för 21% av fångsterna! En av de fyra var en riktigt grann fisk pa 87cm (ca 16lbs). Snacka om att hamna rätt, underbart!

Dessvärre så har grabbarna på Upper Dess inte lyckats få med sig datakablar till sina kameror, så bilder kommer först när vi är hemma igen. Tills dess får ni fortsatt hålla till godo med lite bilder från Cairnton.

För Ola och undertecknad (samt övriga fiskare på Cairnton + motfisken) var det fortsatt väldigt trögt. De enstaka fiskarna vi såg verkade simma rakt igenom alla pooler.

Imorgon skiftar vi så att Ola och jag ska upp till Upper Dess, medan Anders och Mats ska prova Middle Drum. Återstår att se om det finns fisk kvar på sträckan och om Upper Dess fortsatter att leverera…

Cairnton ghillie, David Cowie med sin springer spaniel, Sweep.
Lorden in action, med Guideline Reaction!

Vi har haft förmånen att få prova GuideLines nya spöserie Reaction och både Ola och jag måste säga att det är ett riktigt kanonspö som verkligen levererar härliga kast. Förhoppningsvis får någon av oss drilla på det i veckan. Spöt vi testar är ett 13´7 #9/10.

Ett svar på ”Anders ”Sluken” Helgesson går på vatten!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *