Lugnt, men själavård vid Orkla

Då undertecknad varit bänkad till 12.00 idag (inte 24.00 igår som jag skrev tidigare – tack till vaken bloggläsare!) har jag verkligen haft tid att gotta mig ordentligt! Nya spännade Orkla-mönster har uppfunnits vid bindstädet samtidigt som Mats har kämpat på vid älven. Tyvärr har ingen lax velat fastna ordentligt ännu för honom, men det lossnar när som helst.

20110819-210007.jpg

Jag var minst sagt fiskesugen när jag äntligen fick börja igen tidigare idag. Tyvärr har det inte alls varit samma aktivitet idag, men jag har iallafall haft en rejäl dragning.

Nu har vi nyss avnjutit en grillad Rib Eye Steak tillsammans med två grillade majskolvar och till det drack vi ett bättre Amarone. Desserten bestod av egenplockade hjortron ( som gjorts till sylt ) på Mackmyra knäckebröd med en bit Brie. På det blev det kaffe och Glenmorangie Original. Nu är vi verkligen redo och laddade för kvälls/nattpasset!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Lugnt, men själavård vid Orkla

  1. Sluken skriver:

    Satan va nice!!! Inte lika spännande bland bajsblöjor o en liten som precis fått tänder! Njut lite för mig också mina kära fiskebröder. “Skit fiske på er”!!!

  2. Kalle J skriver:

    Härligt med lax. Maten ni har med er låter inte heller så dum, ha en fortsatt bra vistelse!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *