Lugnt, men själavård vid Orkla

Då undertecknad varit bänkad till 12.00 idag (inte 24.00 igår som jag skrev tidigare – tack till vaken bloggläsare!) har jag verkligen haft tid att gotta mig ordentligt! Nya spännade Orkla-mönster har uppfunnits vid bindstädet samtidigt som Mats har kämpat på vid älven. Tyvärr har ingen lax velat fastna ordentligt ännu för honom, men det lossnar när som helst.

20110819-210007.jpg

Jag var minst sagt fiskesugen när jag äntligen fick börja igen tidigare idag. Tyvärr har det inte alls varit samma aktivitet idag, men jag har iallafall haft en rejäl dragning.

Nu har vi nyss avnjutit en grillad Rib Eye Steak tillsammans med två grillade majskolvar och till det drack vi ett bättre Amarone. Desserten bestod av egenplockade hjortron ( som gjorts till sylt ) på Mackmyra knäckebröd med en bit Brie. På det blev det kaffe och Glenmorangie Original. Nu är vi verkligen redo och laddade för kvälls/nattpasset!

2 svar på ”Lugnt, men själavård vid Orkla”

  1. Satan va nice!!! Inte lika spännande bland bajsblöjor o en liten som precis fått tänder! Njut lite för mig också mina kära fiskebröder. ”Skit fiske på er”!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *