Liveblogg från Emån

Då ju Skottland blev inställt för mig hörde jag med Kent Håkansson om det möjligtvis fanns chans att komma och få fiska på Ems herrgård. Fisket på Em är ju alltid fullbokat, men då ju Corona blockar Danskar, Tyskar etc från att resa hit så hade de en hel del avbokningar och jag fick tag i fiske Onsdag-Torsdag den här veckan.

Home Pool, Ems Herrgård

Jag anlände på eftermiddagen till den första riktiga vårdagen i Sverige. Förvisso rejält blåsigt, men runt 18 grader i skuggan värmer både själ och kropp på ett härligt sätt. Och vad passar bättre då än en bra GT?

Jag blev installerad i klassiska Gavelrummet på Herrgården. Samma rum jag hade första gången jag fiskade på Em för kanske 15 år sedan. Nostalgin sköljde över mig.

Gavelrummet med utsikt över Home Pool

Nu vankas det middag och samkväm med övriga fiskare. Bland annat den gamle världsrekordhållaren på havsöring, Lennart Westerlund. Återkommer imorgon med liveblogg från själva fisket om min wordpress-app i mobilen sköter sig.

Ett svar på ”Liveblogg från Emån”

  1. Nyd bare nyd du Kriger – go for it Pontus, just do it.
    Tight Lines ved nostalgiens strømmende vand, ha’ det
    så bra’

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *