Summering av River Dee, Hosted trip v.15

Tiden flyger verkligen när man har roligt! Det var ett kärt återseende av Kent, Danne, Tobbe, Patrik och Micke. Det var också en mycket trevlig ny bekantskap med Anders och Stefan.

Jag sitter nu på flygplatsen och väntar in ett nytt gäng. Alltid kul att lära känna nya människor som har samma skada som mig själv – laxsjukan.

WordPress-appen slutade fungera igår efter lunch men det blev en väldigt spännande eftermiddag för oss alla!

Jag tog ju med mig Tobbe över till Cairntonsidan efter inbjudan från ghillien. Det var en pojkdröm för honom att få vandra i A.H.E Woods fotspår där. Att fiska Grey Mare som ovan nämnde författare och legend inte lät någon annan fiskare blöta flugan i är minst sagt häftigt.

Vi fick rapporter från Kent som var nere på Rock Head att det kom rejält med fisk över nacken där vilket gjorde saker och ting extra spännande.

Vi bytte pool och åkte ner till klassiska Cottage pool och Cottage Run. Där hade en Tobbe en dragning i flugan, men det var jag som hade turen att häkta i en springer på en liten, tunn Sunray. Härlig känsla att drilla fisk på historisk mark.

Det var en tämligen liten springer men som stred anmärkningsvärt bra. Vilka krutpaket dessa fiskar är!

Att jag sedan brände en betydligt större fisk som gick fast mellan stenar på andra sidan älven spelade mindre roll. Vi hade en härlig eftermiddag!

Samtliga grabbar såg fisk och det bådar gott för kommande vecka.

Det blev hummer till avslutningsmiddag.

Sedan tittade vi på Scottish Grand National tillsammans med Joan, Jenny och Raymond. Ytterst trevligt som alltid.

Vill tacka mina gäster för en underbar vecka där vi hade trögt fiske men ändå lyckades landa 4 springers.

Om någon är sugen på att hänga med nästa år så är det hög tid att höra av sig till mig. Det kan finnas nåt spö över både till v.15 och v.16.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *