River Dee, 13e April, hosted trip liveblogg

09:15

Grabbarna är på älven. Patrik i The Morel, Danne i Green Spout, Anders i The Corner och Micke fiskar Ferroch. Gubbarna på Middle var lite mer trögstartade den här sista morgonen, men Tobbe släppte jag av vid Douglas så han fiskar sig nedåt därifrån.

09:30

Nu är samtliga på älven. Kent och Stefan tog just en kaffe på MB och börjar fiska nu.

Då dagens gäster på Cairnton avbokat sitt fiske så blev jag inbjuden att motfiska mina gäster idag av ghillien. Jag fiskar ju normalt inte alls själv på mina ”hostade” resor hit, men hela gänget insisterade så jag tar med mig Tobbe över till andra sidan efter lunch och så gör vi några släng där. Kul då ju Tobbe läst böckerna av A.H.E Woods och häftigt för honom att få gå i hans fotspår där flytlinefisket (greased line) en gång uppfanns.

11:30

Lugnt och stilla vid älven, men mildare väder vilket känns bra.

15:00

Lång och god lunch på Banchory Lodge. Nu är vi igång igen och Tobbe fiskar Grey Mare från Cairnton-sidan.

Det blev visst en springer för mig i år igen. Den bet på en liten, tunn Sunray i klassiska Cottage Run framför Cairnton Mansion.

Får be om ursäkt för sen update, men fick strul med WordPress-appen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *