Vestlandets Pärla, Fredagen den 8e Juli, LIVE

04:30
Igårkväll kollade vi fotboll och firade att vi fått fisk istället för att fiska och bestämde oss för att gå upp vid 03:00 och ett rejält morgonpass. Så gjorde vi och har nu varit vid älven en bra stund. Ingen fisk på land, men jag hade en fisk som var och drog i vingen..

Härlig morgon!
Gårdagens C/R
05:00

Medan Ola fiskar av poolen där det hugg för mig igår avnjuter jag en morgonkaffe..

Kaffepaus

05:30

Ruggigt spännande nu. Såg när en rejäl fisk gick över brekket precis…

Home Pool och en ny fisk klev precis upp från forsen…

06:15

Fisken som visade sig när den gick över nacken bara försvann i poolen.. Varken såg eller kände den.. Nu har jag gått ner till Ola igen och även där har det varit stilla..

Flugbyte!

16:30

Nu är vi igång igen. Det var flo i havet vid 14-tiden så vi hoppas återigen på att det kan ha lockat upp enstaka fiskar trots väldigt lågt vatten.. Första repan gav dock inget för varken Ola eller mig..

Forsen mellan Home Pool och vår nästa pool

16:45

Jag knallar just nu nedåt ute i forsen för att se om man kan hitta nån fisk som står och vilar i någon av de små kulperna..

18:30

Ola fiskar av platsen där jag fick laxen igår..

Det verkar fullständigt tomt i våra pooler. Dom då fiskar som gått upp det senaste på det låga vattnet verkar inte stanna nån längre stund hos oss utan pilar på uppöver. Vi har inget motfiske alls vilket indikerar att den mesta fisken står uppströms..

20:50

Vi har gjort våra repor och provat det mesta, men ingenting… 


Dags att åka tillbaka till hytten och laga middag.. Det har nyss varit lågvatten i havet så det lutar åt att vi skippar kvällsfisket och istället satsar på morgonen då tidvattnet stiger igen..

2 svar på ”Vestlandets Pärla, Fredagen den 8e Juli, LIVE”

  1. Respekt Pontus! En lax i svåra förhållanden är som tio vid gott läge! En riktig laxfiskare kan njuta även i det svåra. Ni lyckas med det! hälsningar Micael Johannesson

    1. Tack Micke! Man gör så gott man kan efter förhållanden, men man njuter alltid av att vara iväg på laxfiske 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *