Vestlandets pärla, sista timmarna, LIVE

10:45

Vi sov till 09 efter gårdagkvällen träningspass och våldtäkt i forsen.

Kom ner till älven vid 10-tiden (har fiske till 12) och såg att hon sjunkt undan och gått ner ytterligare. Spaningsläge på lax!

Och visst, ganska långt ner i poolen bakom en storsten stod dom uppradade! Häftigare laxfiske finns nog inte. Sight fishing salmon liksom! På med en egenbunden Sunray med blått hackel den här gången och PANG!

Helt fantastiskt underbart och vilken cool avslutning! 

 

Nu hoppas vi att laxarna ställer upp sig igen så att Ola också kan ta en innan hemresa 🙂 

11:20

Detta är något alldeles sjukt spännande. Jag ligger bakom en sten och spanar på laxarna medan Ola förlänger sina kast mot dem.

 

   

11:35

Japp! Där satt den :).

En sjua tog Olas fluga och det blev en bra fight som slutade med att fisken sprattlade sig loss strax innan landning. Smidig C/R!

 

Hyfsat coolt filmmateriel vi har nu. Jag filmade först fiskarna med polaroid filter, sedan Ola när han fiskade sig ner mot dem och häktade i.  

13:00

Det fortsatte fyllas på fisk i poolen och vi låg och spanade på den ena laxen efter den andra! Grabbarna efter oss kommer få jubelfiske!

Tack älskade Vestlandet för den här gången. Nu rullar laxmobilen mot Svea rike med fikastopp hos vänner vid en annan vestlandetpärla!

Tack för att ni läste bloggen :). Borde varit ganska roligt den här gången.

Film och grejer kommer om ett par dagar!

Ett svar på ”Vestlandets pärla, sista timmarna, LIVE”

  1. Grattis till er kanonvecka!
    Det skall mycket till för att träffa rätt i ”vanliga” älvar och då måste man göra rätt och allt annat stämmer! Har man bara tur så händer det kanske vart 10:e år…
    Trevlig läsning!
    //john

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *