River Dee, Fredagen den 10e April

Vi har haft en kanondag vid älven. Det har förvisso varit lite väl hårda vindar, men väldigt varmt och gött i solen.

 

Ola, Franke, Sandelin och jag fiskade UB medan Borgmästarn, Sluken och Maza fiskade MB. Det hände ingenting för någon på förmiddagen och vi samlades på Douglas Arms för lunch, en pint guiness och taktiksnack.

  

Efter lunch unnande vi oss en GT i The Stables på väg till våra beats.

När grabbarna nere på MB minst anande det så häktade Sluken i en fisk på Rock Heads! Det blev en ytterst dramatisk historia då springern gick fast runt en sten och Borgmästarn fick hårdvada för att få loss lina och fisk..

 

 

Alltsammans gick bra, fisken kom loss och Sluken fick landat en 8lbs springer!

  

Otroligt skönt med tanke på att fisket i år är väldigt svårt och trögt! 

Orkla-Ola och jag bestämde oss för att köra eveningcast nere på Middle och Lower Ferroch även om vattenståndet var något för högt för att vara optimalt enligt vår Ghillie.. Det visade sig bli ett klokt beslut då en springer tog min mini-sunray vid halvnio-tiden!

 

Två springers när det knappt tas någon fisk i hela älven får vi vara ytterst nöjda med! 

En dag kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *