Föreläsning i Göteborg med Kent Håkansson

Då börjar det dra ihop sig till en mycket spännande föreläsning med Kent Håkansson, tillika fiskmästare vid Ems Herrgård. Ifjol höll han en bejublad föreläsning om just Emån och dess världsberömda öringar, men den här gången blir det berättelser och bilder från Gaula. Ett ypperligt tillfälle att träffa likasinnade och drömma sig bort till sommarens laxfiske i Norge!

Kent Håkansson med en av Emåns giganter från i höstas
Kent Håkansson med en av Emåns giganter från i höstas

Det är i vanlig ordning Säveåns Flugfiskesällskap som arrangerar i Sportfiskarnas lokaler vid Sjölyckan, Göteborg. Fika och lotter finns att köpa på plats och allt överskott går till fiskevården i Säveån.

NÄR? Onsdagen den 13e Februari kl. 19:00. Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *