Orkla Loe v.26, dygn 1

Då är vi äntligen på plats vid valdet man längtat efter hela vintern. Vattnet är i högsta laget, men det går att fiska och det går att häkta i fisk.

Ola och jag kom upp redan på fredagen och firade midsommar med grabbarna som fiskade innan oss. Dom hade då lyckats landa 2 laxar. Jag fick själv nöjet att taila deras tredje. En blank och fin fisk på 7,5 tagen av Peter J.

20120624-113752.jpg
Det blev en klassisk midsommarmiddag med allt vad det innebär tillsammans med Peter, Tommy, Ola, Peter och Jimmy. Ytterst trevligt.

20120624-114235.jpg

Nu har vi kommit igång med fisket och i år är det Birdie, Borgmästarn, Rydeborg, OrklaOla, Lundgren och undertecknad.
Vi har knappt sett nån fisk ännu, men det går ändå lite fisk för Ola fajtades med en alldeles nyss! Nu är alla taggade och vi fiskar på.
Det är strålande solsken så jag har just riggat mitt spö med en otroligt vacker Green Higlander som jag fick av Peter Gruner innan dom åkte hem.

20120624-114803.jpg
Ni får ha överseende under den här bloggveckan med lågupplösta bilder då jag surfar från mobilen och har begränsad tillgång till 3G.
Återkommer förhoppningsvis snart med bilder på nyfångat silver.

2 svar på ”Orkla Loe v.26, dygn 1”

  1. Hejsan!
    Har följt din/er blogg och era fiskeresor nu ett tag och måste säga att det alltid är lika trevligt att kika in här, snygga bilder och trevlig läsning!
    Skitfiske på er, ser fram emot bilder på nystiget silver:)

    Mattias, luleå

    1. Tack, kul att du gillar den! Ytterligare en fisk tappad nyss tyvärr, men vi får hoppas att nästa sitter hela vägen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *