Orkla – tack för den här gången, vi ses igen v.26!

Det hände ingenting på morgonen. Vattentempen har gått ner och vattnet har inte sjunkit. Jag lyfter på hatten åt Orklas laxar som besegrade oss denna gång. Förvisso hade dom hjälp av yttre omständigheter, men vi försökte iallafall vårt bästa. Mer kan man inte göra.

Vi kör hemåt i eftermiddag och själv drar jag ner till Kiev i en vecka för att kolla två Sverigematcher i EM. Sedan hem och jobba en vecka innan det återigen bär av till Orkla på midsommarafton då det blir nya chanser på blank lax på Loe.

Stor-ruggen som slet sig för mig sitter fastetsad på hornhinnan. Ett minne jag föralltid kommer bära med mig. Vilka fantastiska fiskar dessa stora, stålblanka laxar är. Och vilka känslor dom kan framkalla.
Over & Out från Orkdalen för den här gången.

PS. Nu när vi packat bilen sjunker älven som bara den och dem som kommer till nästa vecka kommer få bra fiske. Laxfiskets ironi! DS

3 svar på ”Orkla – tack för den här gången, vi ses igen v.26!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *