Äntligen på plats vid Ems herrgård!

Då var Orkla-Ola och jag på plats vid Ems herrgård. Känslan är näst intill obeskrivligt skön att vara här igen och ha allting framför sig. Nu ska vi njuta av livet och jaga världens största havsöringar i dagarna fyra. Först två hela dagar vid Emån som vi avslutar med en kräftskiva tillsammans med trevligt folk. Därefter beger vi oss söderut för att prova Mörrumsån under lördag och söndag.

20110824-221827.jpg

Nu sitter vi längst upp i herrgården med varsin öl och whiskey och diskuterar flugor.

Fisket har varit väldigt trögt enligt de fiskare vi träffat och bara någon enstaka öring har tagits. Man har dock sett en hel del fisk så dom är på plats. Riverkeepern själv, Kent Håkansson, lyckades få en fin öring mitt på dagen när han provkastade ett spö i Home Pool så visst går det att lura dem!

2 svar på ”Äntligen på plats vid Ems herrgård!”

  1. Jag landar med kräftorna vid 14 tiden i morrn… 🙂
    Se till att ha ett böjt spö när jag rullar in på gårdsplanen.. 😉

    Fish the fly high where ever your rod will lead you..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *