Avresa för undertecknad och Mats mot Orkla

Då var det äntligen dags för mig att återigen besöka vackra Orkla. Vi ska avlösa Borgmästarn och Orkla-Ola på Sugustad Laksevald imorrn kl 12.

Vi cruisar upp i Mats sprillans nya Toyota Hilux och vi har just passerat Åmotfors till tonerna av My Morning Jacket.

20110818-004053.jpg

Det började ju riktigt hett för våra fiskebröder, men det har klingat av och aktiviteten har minskat. Totalt har dom fått 2 grils, 2 mindre öringar och tappat 2 laxar. Just nu har dom minimivattenföring och detta vald fiskar allra bäst på lite högre vatten. Tyvärr ser det ut som att vattnet kommer se ut så även på våra fiskedagar. Dock är det ju alltid roligare när hugget kommer om man fått klura och kämpa för det. Dessutom ska vi ju inte klaga på lågt vatten när flera vänner har fått avbryta sina fiske i Gaula och Stjördal pga det omvända.

Jag räknar med att låna lite WiFi hos Hasse på Orkla-Lax under antingen fredag eller lördag för att kunna uppdatera bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *