Framme på Ems Herrgård

Då var vi framme vid Emån igen och har just installerat oss i Lilla Flygeln.

Vattnet har inte hunnit gå upp speciellt mycket ännu, men det bör vara stigande just nu. Vi får se till morgonen. Jag kommer i vanlig ordning blogga med jämna mellanrum från min iPhone under helgen. Nu är det dags för en liten whiskey och en pilsner.

20110610-230956.jpg

6 svar på ”Framme på Ems Herrgård”

 1. Skitfiske imorgon! Försökte ringa kontoret idag och förhöra mig om höstfiske men fick inget svar. Vet du vilka tider det är säkrast att ringa?

  1. Tackar!
   Det går i vanliga fall alltid att nå Kent mellan 15-17 på tel, men den här helgen är han iväg på Jonas bröllop.
   Runt midsommar brukar man vanligtvis få reda på huruvida man fick plats på höstfisket.. Så om det är besked kring det som du väntar på så avvakta en vecka + några dagar.

 2. Hallå, Har inte skickat ansökan utan tänkte höra om eventuella ströplatser för hösten. Låter som att morgonen börjat lovande, hoppas på leverans!

  1. Höstfisket är alltid fullbokat. Eventuella återbud läggs upp på hemsidan och där är det först till kvarn som gäller.. Så tipset är att kolla Ems hemsida så ofta du kan fram i sommar..

 3. Bra tips där! Synd med fisket i helgen, det var ännu dödare i Säveån kan jag meddela. 6,5 m3 verkar inte inspirera till någon huggbonanza direkt..

  1. Ok.. Nu först kom den ordentliga höjningen som vi hade hoppats få i helgen. Superläge på Em nu. Boka korten imorrn om du har möjlighet att dra dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *