Tiden springer iväg!

Jösses, vad tiden går fort. Jag satt och kollade igenom bloggen där jag startade skriva och insåg att det snart gått två år. Mitt första inlägg på http://metrobloggen.se/flugfiske gjordes den 4e Juni, 2009. Jag bytte sedan till en wordpress-blogg i november 2010 för att vid årskiftet skaffa en egen domän med ett eget namn. Men det är kul att metrobloggen finns kvar så att man kan gå tillbaka och läsa om minnen. Det slår mig verkligen när jag läser om 2009 och 2010 att laxfisket går i vågor. 2009 var ett ytterst skralt år för mig medan året därpå blev fullständig succé vart jag än styrde kosan. Viktigt att tänka på när man är inne i en seg period; efter regn kommer solsken!

Det blir alltså ett 2-årsjubileum lördagen den 4e Juni och det blir ett utmärkt tillfälle att öppna flaskan med Dee Dram som står och lockar i whiskeyskåpet!

4 svar på ”Tiden springer iväg!”

  1. Deedrum inget fel, i år blev det Speydrum, finns för de stora älvarna.
    Drog på en lax i Älvkarleby den 2maj på flugspöet, bra bild finns på storfiskaren.se
    (Gävlesida)
    Ha det Bosse
    (PS Laxen kan vara rekord i krondiket, är i kontakt med fiskeverket angående detta.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *