Att spendera tid vid Dee är ren magi!

Det är egentligen först efteråt som man verkligen förstår hur oerhört bra man har det vid River Dee. Troligen beror det på att de positiva intryck man får i de omgivningarna är så många att det är omöjligt att ta till sig allihop just då. Så här i efterhand kommer detaljer smygandes som man inte tänkte på och man kommer på sig själv sittandes i soffan hemma med ett stort leende på läpparna och en längtan tillbaka sprider sig i kroppen. Vid sådana tillfällen passar det ju väldigt fint med en Dee Dram!

Dalmore Dee Drum som drar in pengar till River Dee

Förra året var den speciella whiskeyn slutsåld då jag var på plats, men i år fick jag köpt mig en flaska som ska avsmakas vid mycket speciella stunder under året.

Anders med resans största springer, 87cm från March Pool på Upper Dess

Det är redan spikat att vi åker igen nästa år v.15. Vi har klart med boendet, Banchory Beat och Upper Dess. Jag kommer även leta spön i Upper Dee för att få så stor variation som möjligt. Kommer vi över fler spön så öppnar det sig möjlighet för fler vänner som anmält intresse om att haka på.

Mats visar stolt upp sin första springer någonsin som han tog på Banchory Beat

 Nu får det bli lite havsöringsfiske igen framöver och eventuellt någon sväng till Ätran innan det är premiär i Örekilsälven den 15e Maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *