Semester

Vill be om ursäkt till Er läsare för att jag inte uppdaterat min blogg på ett bra tag. Orsaken är att jag varit i Thailand en längre tid. Jag har förvisso fiskat lite grann med hyfsad framgång, men inte med flugspö och därför har jag valt att inte lägga upp det här löpande då jag vill att den här sidan ska vara nischad mot enbart flugfiske. Jag kan dock inte låta bli att visa Er ett kort, ganska komiskt filmklipp som skepparn på båten tog med min iPhone. Dessvärre har jag inte hunnit redigera det så ni får helt enkelt böja på nacken eller ställa skärmen på högkant ;). Håll till godo:

Nu bär det av på en affärsresa till Kina, men den 24e Mars är jag på plats i Sverige igen och då kan Ni räkna med frekventa uppdateringar om allt kring Lax och Havsöringfiskets magi.

2 svar på ”Semester”

    1. Hehehe, när det inte finns något annat alternativ så fiskar jag ju hellre sluk än inte alls.. Du är, och kommer alltid att vara, Sluk-mästaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *