Sista minuten – Skottland och River Dee

Har fått en sen avbokning till vår All Inclusive resa till River Dee v.15 (8e-15e April) så om du vill tjuvstarta laxsäsongen på ett lordmässigt sätt kontakta mig per omgående via mail eller PM på facebook.  All information kring resan hittar ni HÄR!

Underbara River Dee, tjuvstarta blanklaxsäsongen!

Underbara River Dee, tjuvstarta blanklaxsäsongen!

Dessutom kommer jag själv åka ner en vecka innan mina två “hostade” resor dit för eget fiske, v.14 (1e-8e April). Här har jag kommit över riktigt billigt boende i Banchory där det finns plats för 1-2 gubbar till (eget sovrum) och tänkte testfiska lite olika sträckor inför framtida resor till Dee. Om någon av er läsare vill hänga med på det så hojta till snarast. Rakt av självkostnadspris där vi delar på på omkostnader i form av hyrbil och boendet.

Möt våren vid River Dee

Möt våren med mig vid River Dee

Per med 13lbs Springer från Upper Blackhall förra året

Per med 13lbs Springer från Upper Blackhall förra året

 

 

 

13lbs springer från Finzean Walk, Middle Blackhall

13lbs springer från Finzean Walk, Middle Blackhall

Först till kvarn!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *