Fiskefotograf och fiskeguide i en och samma person

Jag försöker hålla den här bloggen hyfsat fri från reklam, men när min gode vän, Jonke Höglund, berättade om sin affärsidé så kunde jag inte låta bli att skriva några rader.

Jonke Höglund med Majlax från sitt hemmavatten, Mörrumsån

Jonke Höglund med Majlax från sitt hemmavatten, Mörrumsån

Jonke, som har Mörrumsån som sitt hemmavatten, är en mycket duktig fiskare, men han är dessutom en lysande fotograf. Bra guider finns det som bekant gott om, speciellt i området kring den mycket populära ån, men guider som samtidigt förevigar upplevelserna i form av professionella foton har iallafall inte jag hört talas om innan. Vem gillar inte att få “2 för 1” liksom? Tveka inte att kontakta honom om ni går och funderar på en guidning, jag kan gå i god för att han kan den berömda ån i sömnen och vet var fisken håller till på olika vattenstånd. Han är dessutom utomordentligt trevligt sällskap på fiskarfängen!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Fiskefotograf och fiskeguide i en och samma person

  1. Bosse Lindholm skriver:

    Lysande ide.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *