Orkla dygn 6

15:30

Har varit utan internet idag, men fick snylta lite wifi hos grabbarna på Överöyen där jag också har gästfiskat idag. Älven har äntligen sakta men säkert börja sjunka så snart blir det förhoppningsvis läge!

20120606-154147.jpg

20120606-154249.jpg

Det blev ingen fisk häruppe, men mycket trevligt att fiska nytt vatten och snacka lite fiske med bra gubbar!

Nu åker jag ner i dalen igen till Sluken och Mats. Eventuellt blir det nån vända till Hongslo ikväll ifall vattnet fortsätter sjunka. Snart kan det även bli läge på bitplatsen där jag brände min drömfisk häromdagen..

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Orkla dygn 6

  1. Bosse Lindholm skriver:

    Kör hårt Pontus, satans krig jag lider med dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *