Kompisvecka River Dee, Upper & Middle Blackhall, 18e April

09:00

Flom! 4 ft 9 Inches på Woodendmätaren.

Rejäl färg på vattnet så idag blir det större varianter på flugorna i Orange, Banan och glitter. Frank, Putte och Borgmästarn har bra chanser nere på MB idag då älven förväntas sjunka hela dagen och poolerna framför hytten där fiskar kanon från land på vår sida på riktigt högt vatten. Uppe på UB får vi turas om att fiska framförallt Green Spout och Corner Pool. Och förutom dem så gäller det att hitta små slackvattensfickor lite varstans.

09:30

Maza fiskar Corner, Keno fiskar Green Spout, Sluken har knallat nedströms för att leta fickor och jag chillar på Corner-bänken. Härligt fågelkvitter utöver älvens kluckande..

Då detta är första dagen jag och Sluken fiskar tillsammans och att älven dessutom går lite väl hög så kommer det med största sannolikhet lockas på en del fåglar i dalgången. Nya avsnitt från ”Naturrutan” kommer i vanlig ordning publiceras på Salmoniserads Facebook 🙂

12:20

Vi gör några släng här och var, men ingen fisk ännu förutom brunöring. Misstänker att dom kan ha action nere på MB, men med Frank i det gänget så kommer vi nog inte få veta något förrän ikväll 😀

16:00

Blev en långlunch på Douglas Arms idag då ju vattnet ändå är såpass högt att det inte är så många pooler att fiska. Nu är dock grabbarna och nöter på Corner och Green Spout samt provar lite fickor igen.

Ingen action ännu nere på MB. Iallafall inte vad dom gubbarna säger, men som sagt, man vet aldrig med Frank. Han är en lurig rackare!

17:30

Åkte ner till MB för att kolla till gubbarna och jaga på dem. Som jag misstänkte satt alla tre och drack GT utanför hytten 😀

Nu har är dom iallafall på älven igen vilket känns bra då sträckorna nedanför hytten fiskar vansinnigt bra på 4 fot och sjunkande..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *