2 dagar kvar till Barfly!

Nu på fredag är det dags igen, den femte upplagan av vårt populära event; BARFLY.

BarFly - samarbete mellan Salmoniserad, Scandi Flyguides och Fiskevårdsnätverket Gbg
BarFly – samarbete mellan Salmoniserad, Scandi Flyguides och Fiskevårdsnätverket Gbg

I nuläget är närmare 150 personer anmälda så det blir garanterat det största deltagande någonsin och vi räknar därför med att slå rekordet från förra året där vi drog in 35.oookr till Fiskevårdsnätverket i Göteborg.

För er som inte känner till eventet så föddes den fina idén, som så många andra bra ideér, över några öl och fiskesnack på krogen en kulen vinterdag. Henrik Wallberg på Scandi Flyguides, Patrik Olsson på FVN Gbg och jag själv diskuterade hur vi kunde få in pengar till arbetet som FVN gör för våra kära havsöringar på västkusten. Vi kom fram till att en helkväll på krogen tillsammans med likasinnade borde vara modellen. Vi sydde ihop en kväll där vi visar fiskefilmer på storbild, tar in frivilliga duktiga flugbindare som visar sina trix på plats samt kontaktar leverantörer inom fiske för att få ihop till rejält prisbord till vårt lotteri och nu är det alltså dags igen!

Här är en bild från förra årets event
Här är en bild från förra årets event
Och här har vi den populära lottdragningen
Och här har vi den populära lottdragningen med mig, Putte och Henke i bild

PLATS: John Scotts, Linnégatan

TID: Från 18:00

NÄR: Nu på fredag den 12e Januari

Be there or be square!

Prisbordet till lotteriet bara växer och växer. Underbart att så många vill vara med och hjälpa till för en god sak. Både butiker, grossister och privatpersoner!

Tack vare pengarna vi samlat in så har vi underlättat arbetet för FVN som bland annat investerat i en stor vinsch vilket möjliggjort röjning av extrema vandringshinder samt utplacering av rejäl storsten. Massor med pengar har också spenderats på lekgrus och varje höst har vi kunnat beskåda lek på helt nyanlagda lekbottnar. Det värmer i hjärtat!

Här röjer vi en del av en å samt lägger ut lekgrus
Här röjer vi en del av en å samt lägger ut lekgrus
Och så här ser det ut efteråt. Drömplats för öringlek!
Och så här ser det ut efteråt. Drömplats för öringlek!

Väl mött på fredag kära vänner!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *