Snart dags för Barfly igen!

Det föds en och annan bra idé över ett par öl på puben. Några blir till verklighet. Barfly är en sådan. Och 13e Januari är det dags för den 3e upplagan av vårt populära event!

Salmoniserad och Scandi Flyguides i planeringsstadiet för Barfly för ett par år sedan

För ett par år sedan satt Henrik på Scandi Fly guides, Patrik på Fiskevårdsnätverket Gbg och jag själv på stampuben och snackade kommande säsongs fiske. Vi kom in på arbetet som Patrik och Co kämpat med under flera år för att förbättra för våra kära öringar på västkusten, men även på hur tufft det kan vara att ordna pengar till bland annat lekgrus och maskinhyror..

Det var då idén föddes till eventet som visade sig bli succé. För vem vill inte träffa likasinnade under den mörka årstiden, snacka fiske, käka nåt gott, ta en öl och utbyta erfarenheter? Addera premiärvisning på fiskefilmer, ett gäng vassa flugbindare som visar sina trix samt ett lotteri med fantastiska priser!

img_9038-3
Så här mysigt har vi det under Barfly. Daniel Bergman ser ytterst glad ut!

Pengarna går oavkortat till fiskevård och har hittils bland annat gjort det möjligt för fiskevårdsnätverket att investera i en egen vinsch så att man på egen hand kan röja vandringshinder, placera ut stor sten mm

barfly cover photo
Barfly på The Temple Pub den 13e Januari!

Intresset för Barfly har blivit större och större för varje gång vi genomfört det och senast fick folk knappt plats så till nästa event har vi flyttat till större lokaler på Linnégatan. Närmare bestämt till den mysiga The Temple Pub.

Det är en härlig känsla att vandra längs våra små bäckar nu i lektider och veta att man bidragit genom att tidigare år deltagit i lotteriet och Barfly.

Om någon av er läsare är engagerad i fiskevård på annat håll i Sverige så hör gärna av er. Vi tittar nämligen på att genomföra eventet även i andra städer än Göteborg i framtiden!

Avslutar blogginlägget med några bilder från Patrik där de arbetar vid en bäck.

img_9044
Här röjer man en del av en å samt fyller på och krattar ut lekgrus
img_9045
Och så här fint ser det ut inför leken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *