River Dee, Måndagen 6e April – LIVE

13:30

Sandelin, Orkla-Ola, Sluken och Borgmästarn började på Upper Blackhall medan Frank, Maza och jag fiskar Middle Blackhall idag. Nere hos oss har det varit lugnt och stilla i solen, men Orkla-Ola häktade ganska omgående i en springer i Green Spout. Underbart, nollan spräckt direkt!

   
     

Då min handled är kass fick jag hjälp imorse med att knyta kängorna. Fina kompisar man har, kändes klart Lordmässigt att ha folk som klär på mig!

  
13:45

Nu mötte vi precis upp gubbarna som fiskar UB för lunch på Douglas Arms.

 

Grabbarna grus från vänster: Sluken, Borgmästarn, Maza, Franke, Sandelin och Orkla-Ola.

  
 Olas springer, 10lbs!
  
21:30

Efter lunch var det ganska stilla vid älven men fram på sena eftermiddagen/kvällen började vi se en del fisk. Jag drog i en mindre springer nere i suget till forsen på Rocks Head vid 18-tiden (precis samma ställe jag fick en liten i fjol). Fisken stångades och simmade sedan rakt uppströms mot mig.. Jag försökte veva med min risiga handled men det funkade sådär, fisken fick löslina och lossnade efter ett hopp.. Flugan var som vanligt en Heimen GAIS.

  
Det var ett litet steg som gick förbi då det skvätte lite här och där så vi kämpade på till strax efter 20:00 men ingen mer fiskkontakt.

  
Ovan fiskar Maza ”Kelpie” i solnedgången.

Tillbaka till The Stables så hade Joan ordnat middag i vanlig ordning och ikväll blev det en chiligryta. Satt som en smäck till ett glas bättre rött 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *