Örekilsälven Live

 

Örekilsgrilse
Örekilsgrilse

 

imageimage

IMG_6585

06:55

Dags för första fisket i Örekilsälven för i år. Sluken och jag ska fiska A-sträckan och förutsättningarna är riktigt fina med 13 kubik och 13 grader. Men innan fisket drar igång är det obligatorisk kaffe och kaka hos Martin Dellien på fiskekontoret. Uppdateringar kommer löpande under dagen så häng med!

09:00
Tyvärr verkar jag inte kunna lägga upp bilder från mobilen så ni får nöja er med lite texter så kommer bilder ikväll.
Två fiskar var redan tagna när vi kom till kontoret på morgonen. En i Reningsverkshöljan och en på Bredsten. Jag har nu fiskat av Hägga och Svarterännan och Sluken har gått Livesand. Inga känningar. Mycket, men trevligt folk längs A-sträckan. Hade just en pratstund med Steve som kan ån utan och innan och vi är överens om att det bör hända något under dagen 🙂

12:00
Jag och Anders har hängt på de övre delarna av A-sträckan hela förmiddagen då det varit en hel del spinnjon neröver. Ingen fisk och värsta sommarvärmen. Nu käkar vi lunch på den lokala pizzerian. Nya tag snart!

13:00
Efter lunchen drog vi till Sammanflödet och där, precis i strömkanten till Munkedalsälven, klippte det på en grilse för mig :-). Fin fajt på lilla switch-spöt!

14:30
Då vi var själva vid Sammanflödet så körde vi på där någon timma, men det hände inget mer. Nu åker vi hemåt efter en trevlig dag vid västkustens pärla.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *