Orkla, Överöyen, Live 18e Juni

16:00

Då jag fiskade sent igårnatt så sov jag bort förmiddagen, men de andra var nere i älven och kämpade. Det har jag också varit sen 12-tiden, men ingen har varken kännt eller sett något. Tyvärr verkar det ha spridit sig ordentligt om min stora tappade fisk (stod en motfiskare längre upp under fighten samt folk på bron) så nu är det mer eller mindre konstant motfiske med både mark, sluk och fluga.. Lite trist då nacken är känslig, men inget att göra åt. Blir till att lägga mer krut i Resosen och Slö-Öya istället. Vattnet har gått lite upp och ner idag och det fångas fisk längre ner i älven, så snart är det dags!

Men först middag i huset.

20130618-164631.jpg

Sen kväll

Inte mycket att skriva, mer än att jag faktiskt såg en fisk i Resosen. Vi har fiskat på hela kvällen, men inte kännt någonting. Snackade även med grabbarna på Vella/Rikstad och don hade samma tråkiga nyheter; älven är näst intill steril..

Nya tag imorrn! Rätt var det är så stramar det i…

20130619-015034.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *