Nu är det riktigt, riktigt nära!

Äntligen! Som man har längtat! Imorrnbitti flyger vi till Aberdeen för att fiska världens bästa springer salmon älv. Det blir kära återseenden med flera ghillies. Ska nästan bli lika trevligt att lyssna på deras historier som det blir att fiska de mytomspunna poolerna..

 

Vi anländer alltså Aberdeen ganska tidigt på lördagmorgon och ämnar att stanna i staden den första kvällen. Det lutar åt en klassisk pubrunda och mycket fiskesnack. På söndagen åker vi upp i dalen, tittar till de sträckor vi ska fiska samt inackorderar oss i The Stables som tillhör Upper Blackhall. På måndag börjar vi fiska och sprider ut oss på Middle Blackhall, Upper Blackhall & Waterside Ferrar.

Upper Blackhall, Scobboc Pool. Kärt återseende snart!
Upper Blackhall, Scobboc Pool. Kärt återseende snart!

Det blir uppdatering av bloggen förhoppningsvis flera ggr per dag, men åtminstone en gång varje kväll, så häng med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *