Var med och rösta i fiskebloggtävlingen

Min blogg blev nominerad av en läsare och tillika fiskekamrat till Fisheco´s tävling om ”bästa blogg” tidigare i höst. Det var smickrande ord som skrevs:

”Detta var en kul tävling och synnerligen enkelt för mig att välja ut den blogg som jag tycker bäst illustrerar vad vi håller på med – att få samverka i naturen, träffa likasinnade, gott kamratskap och spänning i möten med både människor och fiskar.

Salmoniserad är en mycket välskriven blogg. Bra fraseringar, bra satsbyggnad och mycket bra svenska. Lättläst med ändå oväntade vinklingar och reflektioner över saker och skeenden som kanske inte alltid är så enkla. Författaren citerar gärna andra, med referens, utan att på något sätt ta åt sig ev. ära för andras kloka ord. Men han drar sig ej heller för att våga vara kontroversiell och utmana. T ex varför plocka upp all fisk? Eller ens någon? Varför fiska på lekfisk?

Kort sagt, Salmoniserad’s bilder och opretentiösa  text inbjuder till att vilja läsa mera.

Uppdateringar kommer synnerligen tätt, ibland undrar jag hur han hinner fiska när han livebloggar samtidigt?

Salmoniserad har en bredd och en spännvidd på både bild och text som imponerar. Den förmedlar en känsla att kanske nästa resa/dag/kast… Eller visst är det bara härligt att leva…

Enl. nedan, bifogad bild förmedlar enl. mig det bästa med vår hobby: Lugn, förväntan, känsla, god start eller lika gärna god avslutning, natur, miljö, stämning. Det är en av de bästa fiskebilder jag sett. Bilden förmedlar så mycket mer om vår fantastiska natur än bara själva fisket, hugg etc. Den är också en god representant för alla andra bilder som Salmoniserad alltid har från möjliga och omöjliga vinklar.

För egen del så fann jag bloggen innan jag träffade bloggaren personligen. Under ca 2 år därefter har en vänskap vuxit fram som grundar sig i en gemensam värdegrund. Det är inte alltid som vi uttrycker oss på samma sätt, men hans blogg var även innan vi träffades den första som jag öppnade på nätet.

Avslutningsvis så vill jag kort tillägga att det är befriande att läsa en blogg som inte har något dolt budskap – dvs kom hit och köp, eller massor med annonser. Den är bara till för att förmedla känslan och ev. tillföra kunskap.

En bra blogg, härliga bilder och intressant läsning.

Mvh/Anders Lundgren

Undertecknad i Sea Pool, Foto: Anders Ekman
Undertecknad i Sea Pool, Foto: Anders Ekman

Nu är det alltså dags att välja ut den blogg som ni läsare gillar bäst. Samtidigt är det ett ypperligt tillfälle att hitta fler fiskebloggar då inte mindre än 49st är nominerade. Detta gör ni HÄR eller genom att klicka på bilden ovan.

För att lägga din röst direkt på Salmoniserad.se så klickar ni HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *