Orkla dygn 2

Fisken har lyst med sin frånvaro, vilket den gjort i större delen av Orkla, men vi har det oförskämt bra ändå!
Fiske är så mycket mer än att få fisk. Det är obeskrivligt skönt att komma bort från vardagen i goda vänners lag och verkligen släppa jobb och alla ” måsten” för en stund.
Vi sitter just nu och käkar sen middag från grillen.
20120601-231505.jpg
20120601-231619.jpg
När det var som trögast roade sig Anders med att imitera lite fåglar. Då jag bloggar från mobilen funkar det inte att lägga upp film, men här har ni länken till youtube: Sluken imiterar korp och kattuggla

02:00
Efter middagen gick vi några vändor utan resultat och med tanke på kylan så väljer vi nu att slagga då det känns hetast att lägga energin i älven när tempen är på väg upp och inte ned. Återkommer här under när vi är igång igen!

10:30
Nu har vi sovit ut ordentligt, käkat frukost och taggat igång ordentligt inför fiske på eftermiddagen. Väldigt omväxlande väder med sol ena sekunden och snöblandat regn den andra..

15:00
Vi kämpar på, men har fortfarande inte kännt någon fisk. Mellan reporna passade Sluken på att imitera fågeln Morkulla och det filmklippet ser ni HÄR!
Mycket humor 🙂

20:00
Något mildare nu på kvällen än vad det varit tidigare så det känns lite hett! Vi kämpar på.

20120602-200900.jpg
Ovan fiskar Sluken av den del som känns hetast på vår sträcka. En grund, snabb fors som kommer in i en innersväng för oss. Här bildas en djuphåla och på klacken till den borde fisken stanna till innan den ger sig upp för forsen..

23:00
Fortfarande inte en fena så långt ögat kan nå. Samma sak för dem som fiskar nedanför och ovanför. Vi kör på några timmar till då det är förhållandevis milt ute och håller tummarna för att det ska komma nån fisk in i poolen..

Ett svar på ”Orkla dygn 2”

  1. Detta är semester på hög nivå. Skit fiske på er. Snart kommer steget. 😉 om inte så vad gör väl det. Korv har ni pipa finns med såg jag. Resten får bli en bonus. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *