River Dee, Upper & Middle Blackhall, onsdagen den 11e April

13:30

Nu har alla fått fisk!! Hank fick en lusad 7lbs på Middle Ferroch för 2 timmar sedan. Så jäkla kul!

Jonke tappade en bättre fisk i Corner Pool och undertecknad hade en grym dragning allra längst ner på nacken av The Morel när vår ghillie stod jämte så det händer lite grejer. Dött nere på Middle Blackhall där Ola var på förmiddagen. Nu flyttar jag ner på Middle medan de andra fiskar Upper.

20120411-135026.jpg
Ovan: The Morel Pool. I hyttan till vänster brukar den kända författaren Janne Johansson sitta den här veckan. Han har fiskat Woodend Beat i evigheter och bänt upp åtskilliga springers ur poolen.

Nu är det dags för publunch på The Stag och skåla för Henkes första springer nånsin!

22:50

Det var oväntat trögt för samtliga under eftermiddagen. Det blev kyligt och rått ute vilket säkert spelade in. Undertecknad fick dock ordentlig puls då det drog i nere på Malt Steep där jag för två dagar sedan fick en springer. Ganska snart förstod jag dock att det rörde sig om något annat och mindre. En öring på cirka kilot planades in med 14´8an.

Då det inte finns så mycket mer att skriva om dagens fiske så lägger jag upp två filmsnuttar på pooler från Upper Blackhall där vi fiskar.

Nu har vi fiskat klart på fantastiskt vackra och fina Upper Blackhall och ska ge oss på Banchory Beat i dagarna tre. Nästa år har vi hela veckan på Upper Blackhall, men i år ska Krister Ekman med sällskap fiska tors-lördag istället för oss.

Vy från The Moral ner över Big och Little Gurnal, Green Spout och Scobboc. Foto: Jonke Höglund

På återseende imorrn med förhoppningsvis springerbilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *