Nu är det nära!

På fredagkväll åker Orkla-Ola, Borgmästarn, Mika, Rydeborg, Sluken och undertecknad upp till Orkla för att börja fiska Loe på lördag klockan 12. Det har varit en ordentlig flom i Orkla som nu har börjat sjunka undan vilket borgar för att det finns fisk i älven. Det ser dock ut som att vi kommer få en hel del regn även nästa vecka så förhoppningsvis blir det lite upp och ner i vattennivån som gör att fisken flyttar på sig. Vi har inget internet nere i stugan precis vid valdet, men jag kommer ta mig upp till Storås några gånger och uppdatera bloggen. Midsommarafton kommer firas vid hytten på Loe och som det ser ut nu så kommer Peppe från Sundsvall med sällskap att joina, trevligt!

Vy nereifrån inloppsströmmen till Loe 2 upp över Loe 1

Efter den veckan så förflyttar sig Mika och jag upp till Svartavelen för att möta upp Peter, Jonke, Hank och Bosse för fiske där v.26. I den stugan ska det finnas internet så där blir det rejäl bloggning med mycket bilder.

Nu blir det några sista dagars hårt jobb så att man kan vara ledig med gott samvete!

2 svar på ”Nu är det nära!”

  1. E´ dä kass i Orkla eller? Ryktena säger att ni tag en del fisk, men hörbarhet ”nolla”. Lorden – de´ håller ju inte fiska på sträckor utan internätt! Ortset

    1. Jodå, vi har allt häktat i några fiskar även om mina egna slitit sig. Och nu v.26 blir det bättre uppdaterat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *