Emån, söndag 22e Maj

24:00
Lottningen gjord. Vi börjar fiska 07.00. Jonas i Seapool norra, Johan i Seapool södra, Mika i Barret och Lawson, undertecknad i Home Pool, Alex i Island Pool, Old Mans Place och garagenacken och Mattias startar i Stone Pool.

22:35
Grillmiddag i stora flygeln. Fiskmästare, Kent Håkansson, sitter med oss och det är härligt att tjöta fiske över ett glas bättre vin eller en öl på kvällen. Man känner sig nästan som man gjorde när man var liten och det var kvällen innan julafton.
Imorrnbitti ska vi försöka få den första Majlaxen i Em. Idag har det inte setts någon fisk, men det började just regna och dessutom har det tappats fisk långt ute i Sea Pool idag så det känns giftigt!

Nu är det snart dags att lotta startpoolerna för imorgon!
20110522-223547.jpg

20110522-191100.jpg

Söndag 19:00
Äntligen på plats! Efter att ha slängt in grejerna gick vi ner till Sea Pool för att tjöta lite med Mattias och Andreas.
Ikväll blir det barbaque 🙂

Söndag 17:00
På vår väg ner till Emån fick vi en inbjudan till fika hos familjen Klippinge i Påskallavik. Det hade vi givetvis ingenting emot och vi har haft en mycket trevlig pratstund i deras trädgård nu med kaffe, kladdkaka och norsk cognac.
Vi satt i jättefina utemöbler som Pelle hittade på en bondgård i Gaula för ett par år. Norskt hantverk av bästa kvalité. Det blev mycket fiskesnack så nu är man riktigt taggad för laxfiske imorrn bitti.
Nu ska vi handla på Maxi i Oskarshamn för att sedan bege oss ner till herrgården.

20110522-165614.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *