Vackert svenskt hantverk

Jag har ända sedan jag startade med laxfiske förlitat mig till svensktillverkade rullar i form av Danielsson. Enligt mig de mest driftsäkra du någonsin kan använda. Aldrig har en av dessa rullar kärvat eller strulat för mig.

För några veckor sedan var jag otrogen. Otrogen mot Danielsson Fly Reels. Jag inhandlade en ny rulle utanför Danielssonfamiljen. Enbart för att den är snyggare. Eller kanske rent av så snygg en laxflugrulle kan bli enligt mig. Jag har dock fortfarande hyfsat gott samvete då även den tillverkas helt och hållet i Sverige.  En Bo Mohlin Em Salmon pryder nu min samling av rullar. Och jag är lycklig!

Bo Mohlin of Sweden - The Em Salmon Fly Reel

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Vackert svenskt hantverk

  1. Thomas Thore skriver:

    Ja Ja Ja Ja den e super snygg, jag ger mig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *