Cairnton, Banchory och Upper Dess

När Orkla-Ola fick sin fina springer på strax över 9 kg (20 lbs) på Banchory Beat fick han en flaska whiskey från det lokala destilleriet av Ghillien. Dessutom fick han, av självaste “beat-ownern”, en fantastiskt vacker karta över älven med handmålade motiv samt varenda pool på varje beat nertecknat. Det är riktigt kul att studera denna och längta sig 3 månader framåt i tiden…

Dee_Karta

Karta över River Dee

Här följer de tre beats som vi har förmånen att fiska v.15.

Cairnton med alla dess klassiska pooler

Banchory Beat

Banchory Beat och dess pooler. Olas 20lbs bet på "Middle Rocks".

Upper Dess Map

Upper Dess Pools

Om du själv går i tankarna om att åka till River Dee och fiska “The Queen of Fly fishing rivers” så rekommenderar jag fiskeresor.nu som vi åkte med förra året. Dom har resor v.13 samt v.14 och enligt Jonas och Mattias som arrangerar så kan det finnas någon enstaka plats kvar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *