Havsöringspremiär Västkusten

Idag är det premiär på västkusten för havsöringsfiske i havet. En stor dag som jag själv tyvärr missar då jag ligger med kraftig förkylning hemma. Jag stod utvadad i det iskalla Emvattnet lite för många timmar i helgen.

Planen var att jag skulle fiska idag med Feffe uppe i Stora Höga. Han ringde mig nyss och rapporterade om vad jag missar. Fisken har börjat bita i den värmande solen och hittils har han fått 5 öringar med en topp på över 2kg.

Känns förjäkla tungt att ligga nedbäddad nu, men jag vågar inte trotsa förkylningen då det ju är avresa mot Skottland på Lördag. Måste bli frisk helt enkelt.

20130401-130101.jpg

20130401-130136.jpg

20130401-130203.jpg

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar på Havsöringspremiär Västkusten

 1. Ronny Svensson skriver:

  Hoppas att du kryar på dig tills avresan på lördag Lorden. Planeringen kunde varit bättre nu missar du GAIS premiärmatch. Skitfiske på dig där borta i Skottland!

  • Lorden skriver:

   Tack Ronny!
   Ja, det är synd att jag missar premiären i Varberg. Runt 15 bussar GAISARE åker ner + en jäkla massa folk i bil och på tåg. Blir nog en riktigt trevlig tillställning!

 2. Birdie skriver:

  Rackarns sicken fin öring! Det är så silvret ska se ut, nu blev jag riktigt sugen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *